“We are all faced with a series of great opportunities, brilliantly disguised as impossible situations”

-Charles R. Swindoll-

Teams & Organisaties

Teamcoaching

ALLES DAT WERKELIJK GROOTS EN INSPIREREND IS, IS GECREËERD DOOR EEN INDIVIDU DAT KON WERKEN IN VRIJHEID.
Albert Einstein

Hoe zou het zijn te werken in een team met een inspirerende visie? Waarin de kwaliteiten van de verschillende teamleden optimaal benut worden? Waarin persoonlijk leiderschap de norm is en waarin vernieuwing en ontwikkeling voortdurend plaatsvindt? Stel je voor dat je in een dergelijk team werkt of dat je er leiding aan geeft! Wat wordt er dán mogelijk?

In Transformational Presence teamcoaching staat jouw team of afdeling centraal. De focus in de coaching is gericht op de ontwikkeling van leiderschap, managementvaardigheden, communicatie of strategische planning in relatie tot de organisatie als een geheel. De coaching is potentieelgericht, dat wil zeggen dat de mogelijkheden en kansen het uitgangspunt zijn voor de gewenste ontwikkeling.

Als je de volgende doelen wilt bereiken, is Transformational Presence teamcoaching iets voor jou en je team:

 • Je wilt de kwaliteiten van het team beter leren kennen én beter benutten
 • Je wilt de communicatie verbeteren binnen het team
 • Je wilt de onderlinge samenwerking verbeteren
 • Je wilt de gezamenlijke doelen sneller en efficiënter realiseren
 • Je wilt problemen of teamconflicten oplossen
 • Je wilt nieuwe taal en concepten leren gebruiken om situaties en uitdagingen vanuit mogelijkheden te kunnen benaderen
 • ……..

Transformational Presence teamcoaching  is altijd op maat en afgestemd op de vraag van het team. Neem contact op om te ontdekken wat Transformational Presence coaching voor jou en je team kan betekenen.

Teamtraining

ALLEEN KUNNEN WE ZO WEINIG.
SAMEN KUNNEN WE ZOVEEL.
Helen Keller

Transformational Presence training biedt praktische, krachtige en toegankelijke tools en frameworks die door iedereen eenvoudig toe te passen zijn. 

De tools en frameworks zijn toepasbaar op ieder niveau: individueel, team- of organisatieniveau. Ze helpen bij het vergroten van het bewustzijn en begrip van datgene dat gebeurt en dat begrip vervolgens direct te vertalen in effectieve en resultaatgerichte acties. Zo wordt het mogelijk om gewenste resultaten snel en blijvend te realiseren. Wij helpen je graag bij het realiseren van je doelen!

 • Eéndaagse workshop
  In deze workshop maak je kennis met de ervarings- en potentieelgerichte benadering die kenmerkend is voor Transformational Presence. Jij en je team leren een aantal eenvoudige frameworks, nieuwe taal en concepten die helpen met het zetten van de volgende stap binnen het team en de organisatie.
 • Online introductiecursus Leadership in Action
  In 6 online bijeenkomsten begin je te bouwen aan de nieuwe leiderschapsvaardigheden en -kwaliteiten die je team en organisatie verder helpen. Max. 24 deelnemers.
 • Transformational presence training en coaching op maat
  In een training op maat onderzoeken we eerst samen wat de gewenste ontwikkeling is voor het team en/of de organisatie vanuit het potentieel en een breder perspectief. Dit potentieel wordt vertaald in een training op maat.

Neem contact op om te ontdekken wat Transformational Presence training voor jou en je team kan betekenen.

Wat klanten zeggen: