AIM HIGH.

THE ONLY LIMIT

ON YOUR POTENTIAL

IS THAT WHICH YOU IMPOSE

ON YOURSELF

Transformational Coaching & Development

Aanboren van jouw mogelijkheden

Benutten van kansen 

In iedere situatie en omstandigheid

en zo BEWUSTZIJN, duurzame VERBINDING en

VERANDERING creëren

De wereld verandert snel. Op ieder niveau wordt een beroep op mensen gedaan om mee te bewegen, zowel in de persoonlijke omstandigheden als op het werk. Ik daag je uit om je dieper en verder te ontwikkelen in jezelf, in je werk, team, bedrijf of organisatie! 

FERJA, Transformational Coaching & Development, baseert haar succesvolle aanpak op de Transformational Presence-benadering en de bewezen effectieve Mind-Walk-methodiek.

Transformational Presence brengt je in contact met het grotere plaatje én met de mogelijkheden van het moment. Het verbindt je met de energie die nodig is om veranderingen te laten plaatsvinden. Als je anders leert kijken, ga je anders handelen en bereik je andere resultaten!

Mind-Walk is een veilige en effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren, zowel geschikt voor beginnende als gevorderde wandelaars van alle conditieniveaus. In iedere training worden wandeltechnieken gecombineerd met beweegvormen, en ontspanning. Ook is er aandacht voor de mindset en positieve gedachten die je verder brengen! Met Mind-Walk wandel je jezelf, je team of organisatie naar fitheid en balans!

Ontdek meer over FERJA, Transformational Coaching & Development, voor jezelf, je team, bedrijf of organisatie:

Wat levert samenwerking met Ferja op?